Sokan támadják Kulcsár Edinát az arany babakocsi miatt

Magyarország Szépe, Miss World Hungary, Miss World magyarországi nemzeti versenye, sajtónyilvános casting, Lexington Loft, 2023.04.15.
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Sokak szerint csak arra jó, hogy megmutassa, mennyi pénzük van.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, hamarosan megszülethet Kulcsár Edina és G.w.M kislánya, azonban egyelőre nem erről adtak hírt az Instagramon – inkább megmutatták az arany luxusbabakocsit, amit a gyerek kapott a 800 ezer forintos plüssmackó után. "Íme, a mi kis babakocsink, amit a családunk csak ékszerdoboznak hív! Igaz, hogy még nem helyeztük forgalomba, de ahogy meghozta a futár, azonnal összeraktuk, és azóta nap mint nap gyönyörködünk benne" – írta Kulcsár Edina a bejegyzéséhez, amelyet itt nézhet meg.

Kulcsár Edina Fotó: Major Kata - Origo

"Jól állunk az előkészületekkel. Megvan már a babakocsink, ami Márk kérésére arany és fehér színű. Én szolidabbat választottam volna, de engedtem a férjemnek, és egyébként nekem is tetszik... Nina babadolgaiból szinte mindent odaadtam a húgomnak, és a korábbi költözés miatt sok dolgot lepasszoltunk. Márknak fontos is volt, hogy teljesen új holmijai legyenek a kislányunknak" – mondta korábban.

Nem értik, miért kellett

Sok kommentelő szerint csak arról van szó, hogy a vagyonukat, gazdagságukat akarják mutogatni azzal, hogy aranyozott babakocsit szereztek be a gyereknek. Pedig egyszerű a helyzet, a posztja reklám, ingyen kapták a babakocsit - és ismerve G.w.M erős vonzódását az aranyhoz, az lett volna meglepő, ha hagyományos modellt választ.

"Szerintem nem a te stílusod, de nektek kell, hogy tetsszen. Nekem kicsit olyan ez a babakocsi, hogy ... megmutatom mennyi pénzem van" - írta egy kommentelő.

"Elég nagy stílusváltáson mentél keresztül igy hirtelen... Az oké, hogy ízlések és pofonok, de ez a stílus nagyon távol állt tőled, Márk előtt nem láttunk ilyeneket az oldaladon" - vélte egy másik követője.