Harsányi Levente dühös bejegyzést tett közzé, mert nevével visszaélve manipulált képeket tettek róla közzé, melyekkel rossz színben tüntetik fel őt. A műsorvezető nemcsak üres ígéreteket tett a botrányos ügy miatt, azt állítja, hogy megteszi a szükséges jogi lépéseket a csalók ellen.

Harsányi Levente nem tűrte szótlanul, hogy gúnyt űznek belőle névtelen csalók. Amint meglátta a róla készült, utólag szerkesztett fotókat, szinte azonnal feljelentést tett. A csalók a fotón úgy állították be a műsorvezetőt, mintha rendőrök bilincsben vitték volna el azért, mert nyilvánosan kompromittáló dolgokat mondott.

Harsányi levente nem tudta, hogy a mikrofonja be van kapcsolva. Ez a karrierje vége- írták a csalók a manipulált képhez.

Harsányi így reagált a saját közösségi oldalán közzétett bejegyzésében:

Nem tudom, kinek érdeke ilyen és ehhez hasonló már-már büntetőjogi kategóriába tartozó hamis híreket terjeszteni, de a megfelelő jogi lépéseket megtettük. Ha ilyet láttok jelentsétek kérlek, mert ez mar túl megy minden határon" - írta dühösen a műsorvezető, akinek követői is nagyon felháborodtak a látottakon. Harsányi Levente az üzenetekre válaszolva elárulta, hogy a rendőrség már nyomoz az ügyben - írja a Blikk.