Britney Spears reagált a családja durva vádjaira

Világszerte ismert sztárok, akik talpra álltak az anyagi bukás után, Britney Spears
BEVERLY HILLS, CA - APRIL 12: Vanguard Award recipient Britney Spears poses backstage at the 29th Annual GLAAD Media Awards at The Beverly Hilton Hotel on April 12, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by J. Merritt/Getty Images for GLAAD)
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a család szerint Britney Spears drogozik, ezért olyan furcsa a viselkedése. Állítólag nagyon aggódnak érte, féltik az életét, ezért beszéltek egy újságnak a problémáról.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő fiai, Preston és Jayden állítólag nem hajlandóak meglátogatni édesanyjukat, volt férje, Kevin, és édesapja, Jamie pedig úgy gondolják, hogy ha Britney így folytatja, akkor Amy Winehouse sorsára juthat. Britney Spears szerint valótlan dolgokat állít róla a családja, erről egy hosszú bejegyzésben írt az Instagramon.

Forrás: Getty Images for GLAAD/2018 J. Merritt/J. Merritt

"Annyira szomorú, hogy az emberek olyan dolgokat állítanak, amik nem igazak. Lehet, hogy ezeket nem is ők mondják, mert ennek így semmi értelme. Preston azt mondta, hallgassam meg őket míg nem késő: emlékszel azokra a látogatásokra, amikor az otthonomban jártál, bementél a szobádba, és bezártad az ajtót? Sosem láttalak titeket!

Nagyon igyekeztem, hogy széppé tegyem a dolgokat, de sosem volt elég jó nektek semmi" ‒ olvasható az édesanya Instagram-posztjában, amit a DailyMail szúrt ki.

Eközben mindenki hátra dől, mintha helyes lenne hazudni. Miért mondják nekem, hogy dőljek hátra, és emelkedjek felül ezeken? Remélem, hogy csak a hír gyűlölködő, és Kevin és Preston nem mondta ezeket a dolgokat" - írta.