Gyerekeivel együtt ment külföldre G.w.M volt felesége

Nagy Melanie, G.w.M exe
Vágólapra másolva!
Már több mint egy éve vált külön gyerekei anyjától G.w.M, azaz Varga Márk, aki azóta már új családot alapított Kulcsár Edina oldalán. Az előző kapcsolatából is született két gyereke, akik az édesanyjukkal, Nagy Melanie-val maradtak. A fiatal anyuka most nagy lépésre szánta el magát, gyerekeivel együtt hagyta el az országot.
Vágólapra másolva!

Sokáig mérges volt a viszony Nagy Melanie és G.w.M között, akik épp a gyerektartáson veszekedtek a legtöbbször. A nő állítása szerint volt párja nem volt hajlandó elég pénzt fizetni a gyerekek után, ezért bíróságon kötöttek ki. Azt nem tudni, hogy végül hogyan egyeztek meg, de valószínűleg sikerült rendezni a vitát és befejezték a nyilvános sárdobálást.

Nagy Melanie most karrierjére és gyerekeire koncentrál a szakítás után, sok terve van a jövőre nézve. Egyedülálló anyaként több munkát is vállal, hogy biztosítsa gyerekei jövőjét. Bár magánéletéről ritkán beszél, de már régóta tervezte, hogy gyerekeivel együtt is elutazik egy hosszabb nyaralásra.

Most úgy tűnik, hogy sikerült megvalósítani a tervet, ugyanis egy hármukról készült fotóval jelentkezett Instagram-oldalán, mely egy repülőgép fedélzetén készült. Azt nem árulta el egyelőre, hogy hová utaztak és mikor térnek haza, de feltehetően csak nyaralásról van szó - írja a Blikk.

Nagy Melanie gyerekeivel utazott, egyelőre nem árulta el, hova mentek Forrás: Nagy Melanie/Instagram