Már békülni próbált Opitz Barbi és apja, még nagyobb botrány lett belőle

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Nemrég írtunk róla, Opitz Barbi kiteregette a családi szennyest. Közösségi oldalára feltöltötte az apja által küldött fenyegető üzeneteket. Tette ezt azért, mert Tamás ismét kiborult, és fenyegetni kezdte nyilvánosan a lány barátját, Serleg Albertet. Történt mindez azzal körülbelül egyidőben, hogy a férfi a békülést fontolgatta.
Vágólapra másolva!

Véget nem érő dráma zajlik az Opitz családban. A történet azzal kezdődött, hogy az énekesnőt decemberben állítólag elrabolta a barátja, Serleg Albert. A karácsonyt megelőző napokban azon aggódott a család és még rengetegen az országban, hogy az énekesnő épségben előkerüljön. Ez megtörtént, de ezzel nem lett vége a dolognak.

Barbi nemrég felvállalta, hogy újra egy párt alkot Alberttel, akit nagyon szeret. Mindeközben megjelent a TikTokon Tamás, a lány apja, aki halálosan megfenyegette a fiút. Oda-vissza üzengettek egymásnak, és hamar kibújt a szög a zsákból. Barbi állítja, apja terrorizálja és halálosan megfenyegette őt is.

Nemrég azonban megjelent egy nyilatkozat a Riposton, miszerint a férfi békülne lányával. Ez az interjú feltehetőleg Barbi posztja előtt készült, még mielőtt a lány megmutatta volna apja üzeneteit ország-világnak.

Forrás: Opitz Barbi/Instagram

Én már nem akarok beleszólni semmibe! Ne legyen az, hogy én mindent tönkre teszek. Remélem, hogy a jövőben nem hagyja befolyásolni magát és megtalálja majd a saját útját! Nekem a két lányom az életem, és bármit tennének ellenem, akkor is szeretem őket! Én senkit sem háborgatok, szeretek békében élni. Akinek szüksége van rám, az hív vagy megkeres. Arról nem tehetek, hogy Albert nem tisztelt, mivel még a saját szüleit is utálja. Úgy gondolja, hogy Barbinak is ezt kell követnie, de én akkor is szeretem, amíg élek! Szeretném, ha a kislányom egy boldog életet élne és majd egy olyan párja legyen, aki tiszteli és szereti! Én az apja vagyok, és bármi legyen a jövőben, mindig mellette állok! Tudom, sok olyan ember van, aki tanácsokat ad, de kérem azokat, hogy ne ellenem irányulók legyenek! Ha valaki, akkor én szenvedtem már eleget a hazugságok miatt" – mondta a férfi, aki azt is elárulta, miért hírdette meg a házát.

Pedig itt is rengeteg embernek segítettem... - zárta szomorúan a beszélgetést Tamás.