Opitz Barbi apja nyilvánosan fenyegette meg a lánya szerelmét

Serleg Albert, Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő édesapja és a szerelme között tovább mélyül az ellentét: a papa válogatott szitkokkal kísérve hívta ölre a lánya párját. A jogász szerint ez még nem fenyegetés, de így is feljelentést tehetnek az őrjöngő apa ellen. 
Vágólapra másolva!

A thrillernek is beillő családi botrány tavaly decemberben kezdődött azzal, hogy eltűnt Opitz Barbi énekesnő. Még a rendőrség is kereste a göndör hajú lányt, akit végül épségben meg is találtak. Eljárás is indult, emberrablással vádolták meg Barbi kedvesét, Albertet, aki végig tagadta a bűnösségét.

Némi csend után májusban váratlanul Opitz Barbi édesapja Tamás létrehozott egy TikTok fiókot, ahol videóban üzent a lányának:

– üvöltötte a kamerába, ahol elhangzottak az első fenyegető üzenetek is: a saját öklével szeretné "megnevelni" a fiút, hogy az tudja, hogy hogy illik viselkedni egy nővel... A válaszra nem sokat kellett várni,

Barbi személyesen állt ki a szerelme mellett, az apját nyilvánosan megvádolva azzal, hogy félelemben kellett és kell élniük az agresszív családfő miatt.

Serleg Albert, Opitz Barbi Forrás: Serleg Albert/Instagram

Egyre többen azt gondolják az énekesnő környezetében, hogy ebből a családi botrányból pillanatokon belül tettlegesség lesz. A két férfi között ugyanis mára annyira megromlott a viszony, hogy pattanásig feszült a helyzet. Ezt támasztja alá Opitz Barbi édesapjának legfrissebb videóüzenete is, amelyben válogatott sértésekkel azzal vádolja Albertet, hogy folyamatosan provokálja őt, és emellett azt is közli, hogy elfogyott minden türelme. Tamás így beszél a videóban:

Nem fogod teljesen tönkre tenni az életemet, ezt most megígérem neked. Ezt vedd komolyan, mert én elkaplak, neked annyi! Amúgy, jobb ha tudod, így is úgy is találkozol velem te sz...r alak, te mocsadék!" - idéi a felbőszlt apát a Bors.