Újra férjhez mehetett Mádai Vivien

Mádai Vivien
Vágólapra másolva!
Mádai Vivien ritkán árul el részleteket magánéletéről, de válása után tudni lehetett, hogy újra rátalált a boldogság egy nemzetközileg is elismert, sármos ügyvéd személyében. A kapcsolatról is nagyon keveset árult el, de valószínűleg az eljegyzésen már rég túl vannak, most pedig valószínűleg az esküvőre is sort kerítettek, ugyanis a műsorvezető erre utaló felvételeket osztott meg a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

A Mokka egykori műsorvezetője saját magát árulta el az általa megosztott fotókkal és videókkal, melyeken bemutatja, hogy milyen hatalmas bulit csaptak az elmúlt hétvégén. Minden bizonnyal nagy nap volt ez számára, ugyanis születésnapját is épp a napokban ünnepelte. Mádai a születésnapjával próbálta elterelni a figyelmet arról, hogy az esküvőt épp születésnapjára szervezték, de volt, aki már gratulált is az ifjú párnak a bejegyzés alatt.

A videókon egy virágokkal díszitett terem is látható, valamit Mádai Vivien is fehér nadrágkosztümben ünnepel. Bár hatalmas, fehér tortáján gyertyák vannak, melyet a születésnapjára kaphatott, egy lufi elárulta, melyen a Mr. és Mrs. felirat olvasható.

Az egykori műsorvezető képei mellé azt írta: „best days of my love", azaz „a szerelmem legjobb napjai". A bejegyzést Sipos Réka esküvőszervező is megosztotta saját odalán, akit az ünnepelt megemlített a fotói alatt is, így minden bizonnyal születésnapján ment férjhez Mádai Vivien.

A képek között lapozhat: