Meglepő, ki segített kiválasztani Jákob Zoltánnak az igazit a Nagy Ő-ben

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Korábban már írtunk róla, az ország 37. leggazdagabb embere szerint a TV2 Nagy Ő című műsorának nézői egy percig sem fognak unatkozni.
Vágólapra másolva!

Jákob Zoltán elárulta, akkor látta meg először a lányokat, amikor beköltözött a turai kastélyba. Úgy fogalmazott, egy-két versenyző hölgy láttán majdnem elájult. Az üzletember azt nem mondta el, hogy a forgatás vége óta párkapcsolatban van-e, de azt elmesélte, hogy beszéli meg szerelmi ügyeit a gyerekeivel.

Nálam az vált be, hogy az ismerkedési fázisban a két kamaszlányomnak még nem beszélek a hölgyről, csak azután, hogy komolyra fordulnak a dolgok. Egyébként mindhárom gyermekem nagyon elfogadó, és a lányok nem is fogalmaztak meg kritikát a választásaimat illetően" – mondta az édesapa a Ripostnak.

Forrás: Jákob Zoltán/Instagram

A fiam már más tészta. Vele akár már az első pillanattól kezdve át tudom beszélni, hogy mi a helyzet.

Ráadásul ő kritikusabb is, mint a lányok. Kimondta már nem egyszer, nem kétszer, hogy szeretné, ha megtalálnám végre azt a hölgyet, aki nem csak fizikai, de szellemi értelemben is vonzó, és akivel tényleg azonosak az értékeink... Ő már megtalálta élete párját, és bizony jól is választott. Vagyis joggal ad nekem tanácsokat, és biztos lehetek benne, hogy nem bánom meg, ha nem csak a szívemre, de rá is hallgatok. Amikor még hezitáltam, hogy igent mondjak-e a TV2 felkérésére, ő volt az utolsó, akivel leültem egy komolyabb beszélgetésre, és végül ő győzött meg arról, hogy érdemes megpróbálnom. Az sem titok, hogy a forgatások alatt is beszéltem vele egy-egy döntési helyzetben, így természetesen a legvégén is... Hogy megtaláltam-e a szerelmet, az egyelőre maradjon az én titkom...– tette hozzá sejtelmesen a férfi.