Nem vett melltartót szűk kisruhája alá Tóth Andi - kép

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi egy díjátadóra volt hivatalos, ahol ironikus módon, visszavonulását követően jelölték zenei díjra. Úgy döntött, hogy a természetességét szeretné kihangsúlyozni, ezért szinte smink és melltartó nélkül jelent meg az eseményen.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi büszkén osztotta meg, hogy zenei díjra jelölték és már az előkészületekről is beszámolt a követőinek egy ideiglenesen elérhető Instagram-sztoriban. A videóban elmondta, hogy a megszokottól eltérő módon,nem erős sminkben és extrém szettben megy a gálára, hanem természetes göndör fürtjeivel, alig sminkben és egy testhez simuló, kis piros ruhában.

Tóth Andit nem győzik dícsérni az eseményen készült képek alatt, hogy mennyire jól áll neki ez a természetesség és sokan megjegyzik, hogy semmi szüksége az erős sminkre, amiben általában látható. A kis piros ruha is remekül állt az énekesnőn, mely alá szemmel láthatólag melltartót sem vett fel.

Az énekesnő büszkén vonult, amikor kiderült, hogy jelölését díjra váltotta, viszont érdekesnek találta, hogy visszavonulását követően nyert zenei díjat, melyben érezhető volt, hogy ezt nehezményezte. Tóth Andi megköszönte, de kijelentette, hogy ez sem tántorítja el terveitől és élete legjobb döntésének nevezte a visszavonulását.

Tóth Andi természetességét hangsúlyozta, melltartót sem vett fel Forrás: Tóth Andi Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.