Új barátja lehet Király Viktor feleségének

Király-Virág Anita
Vágólapra másolva!
Már hónapok óta húzódik Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita házassági drámája, melyről keveset nyilatkoznak, de közösségi oldalaikon sok árulkodó jel van arra, hogy végleg zátonyra futott a kapcsolatuk. A zenész felesége Király Viktor nélkül utazott el Ciprusra, ahol nagyon jól érzik magukat, viszont úgy tűnik, hogy egy harmadik személy is velük tartott a nyaralásra, melyről egy sejtelmes üzenet is árulkodik.
Vágólapra másolva!

Hiába minden igyekezet, úgy tűnik, hogy már nem sikerül megmentenie házasságát Király Viktornak. A zenész korábban nyilatkozott arról, hogy valóban nehézségeik vannak, de a különélést a mai napig nem erősítették meg. A közösségi oldalaikon lévő bejegyzéseik azonban helyettük is beszélnek, főleg Király-Virág Anita egyik posztja, melyben egy idézetet osztott meg az elengedésről, mely arról szól, hogy meg kell szabadulni az életben olyan dolgoktól, melyek "károsak, visszahúznak, leuralnak, meggyötörnek."

A bejegyzésben egyértelműen a házasságára utalhatott, hiszen férjét hátrahagyva utazott el Ciprusra, ahová közös fiukat, Kolent is magával vitte. Azonban sokaknak feltűnt, hogy egy harmadik személy is velük tartott, hiszen Király-Virág Anitáról rengeteg szexi kép készül, melyket nem tudni, hogy ki készít az édesanyáról. Horváth Éva is felfigyelt erre, aki egy sokatmondó megjegyzést írt Király-Virág Anita egyik fotója alá.

- írta a sejtelmes üzenetet Horváth Éva, akinek még rejtélyesebb választ adott a zenész felesége, aki csak elpiruló, mosolygós hangulatjelekkel és egy puszival válaszolt, mely arról árulkodik, hogy Horváth Éva és Király Viktor felesége bizalmas kapcsolatban vannak, és olyat tudhat róla, amit mások nem.

Az eredeti bejegyzést a linkre kattintva tekintheti meg.

Király Viktor és felesége valószínűleg már nem tudják megmenteni a házasságukat Forrás: Instagram