Újabb fordulat a volt megasztáros Fekete Dávid bírósági ügyében

Fekete Dávid
Fekete Dávid a Fókuszban
Vágólapra másolva!
Kérvényezni fogják, hogy szabadlábon védekezhessen az énekes.
Vágólapra másolva!

Hamarosan újabb tárgyaláson kell részt vennie Fekete Dávidnak. Az énekes a vádirat szerint 2018-ban, rövid időn belül különböző magánszemélyektől, illetve üzleti partnerektől kért kölcsön,

melyekből jelentős összegű tartozásokat halmozott fel.

2017 nyara és 2021. március 2. között 20 alkalommal, több esetben folytatólagosan követett el vagyon elleni és egy esetben közbizalom elleni bűncselekményeket, mintegy 43 354 000 forint értékben, illetve 279 574 213 forint kárt okozva. Az egykori megasztáros, aki mai napig ártatlannak vallja magát, mintegy 11 hónapot töltött előzetes letartóztatásban, tavaly július óta pedig házi őrizetben éli a hétköznapjait.

Fekete Dávid Forrás: RTL

Fekete Dávid és képviselője már most készülnek a soron következő tárgyalásra, amit júliusban – az ítélkezési szünet előtt – tartanak majd. A lap információi szerint Dávidék komoly célt tűztek ki maguk elé. Szeretnék bebizonyítani a bíróságon, hogy a házi őrizet szükségtelen az énekes számára, mivel nem áll fenn a szökés veszélye, hiszen az énekes rendezte családi helyzetét. Ikerfiai rendszeresen töltenek vele időt, valamint civil munkája mellett azon dolgozik, hogy zenei karrierjét is újra beindítsa. Így Dávid ügyvédje úgy gondolhatja, jó eséllyel pozitívan bírálják el kérvényüket. Bővebben a Ripostban.