Bár visszavonult, Tóth Andi újra színpadra lép

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Ősszel mégis énekel.
Vágólapra másolva!

Sok témát érintett egy megrázó videóinterjúban Tóth Andi, aki második lett (épp a volt barátja mögött) a Sztárban sztárban, illetve megnyerte a TV2-n a Dancing With The Starst. A visszavonulásról azt mondta, hogy nem egy meggondoltalan döntés volt. "Novemberben úgy döntöttem, hogy elég. Volt még pár fellépés arra az évre, főleg karácsony körül, de mondtam a menedzseremnek, hogy akkor most lemondasz mindent.

De akkor még nem jelentettem ki, adtam magamnak időt. Eltelt öt hónap. Öt! Nem egy nap... Nem énekeltem fél évig. A kutyának nem tűnt fel, hogy Andi nem lépett fel sehol, nem hozott ki új dalt. Aztán kijelentettem, hogy hoztam egy döntést, mire mindenki azzal jött, hogy mi lesz velünk... hát Jézusom, ne hagyd abba!" - emlékezett. Erről itt olvashat hosszabban.

Tóth Andi https://www.instagram.com/tothandi.andee/

Most úgy tűnik, mégis visszatér, legalább egy fellépésre. "November 5-én kerül megrendezésre a Tina Turner emlékkoncert. Megtiszteltetésnek vettem, hogy felkértek és természetesen igent mondtam. Akinek még számít a zene, a valódi, lelket melengető zene azt szeretettel várjuk az Erkel színházban November 5-én este 19:00-órától. Hamarosan nyilvános lesz a többi előadótársam is" - írta ki oldalára két órával ezelőtt.