Vágólapra másolva!
Pechje volt Kaly Rolandnak, nem úgy sikerült az új videoklipje forgatása, mint ahogy tervezte.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár leszek! legutóbbi ezüstérmese, Kaly Roland nagyobb összeget bukott egy törölt repülőjárat miatt, ugyanis nem ért oda időben a leszervezett klipforgatásra.

"Nemrég jelent meg a Titkos tánc című dalom. Akkora siker lett, hogy lendületben akartam maradni, ezért le is szerveztem a következő klip forgatását Budapesten. Marosvásárhelyről indult volna a repülőgép, de

Minden úgy volt leszervezve, a sminkes, a stylist, a stáb, a helyszín, a fuvar, hogy az egyórás repülőúthoz volt igazítva. Ehhez képest derült égből villámcsapásként érkezett az üzenet, hogy törölve lett a járat. Ott álltam egyedül a reptéren, bőrönddel" – mesélte a Borsnak.

Kaly Roland Forrás: TV2

"Fogtam gyorsan egy taxit, és bementem a központba, a vonatállomásra. Ott már mindenki románul szólt hozzám, én pedig nem beszélem olyan jól a nyelvet. Végül sikerült jegyet vennem, és elindultam Budapestre. Az egyórás útból így kilencórás zötykölődés lett. Le kellett fújni az egész forgatást, és új időpontot sem találtunk, amikor minden összeállt volna.

– zárta le a sztorit.