Sürgősen meg kellett műteni Kozsót, majdnem lebénult

Kozso
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, megműtötték Kozsót, aki a kórházi ágyról jelentkezett be közösségi oldalán. Akkor nem árulta el, pontosan mi történt vele, csak a kezén látható kötésből lehetett sejteni, hogy kezével adódtak problémák. Most elárulta, hogy mi történt pontosan és milyen súlyos következményei lettek volna, ha nem operálják meg.
Vágólapra másolva!

Kozso nem akart szembenézni egészségügyi problémájával, melyről eddig nem beszélt a nyilvánosság előtt. A zenész folyton halogatta, hogy megopreálják, de párja, Ágica végül rábeszélte a beavatkozásra. Kozso utólag elismerte, hogy ez volt a helyes döntés, ugyanis ha tovább halogatja, akár le is bénulhatott volna a jobb keze.

"Annyiszor hívott és azt mondta baby nem érdekel, ne hisztizz, gyere és megoldjuk.

- mondta a Tények riporterének Kozso, aki másfél éve küzd alagút-szindrómával, folyamatos fájdalmai ellenére sem akart operációt.

Kozso jobb kezében az idegek összenyomódtak, ami miatt erős gyógyszereket kellett szednie, hogy elviselje a fájdalmat. A betegségnek és a gyógyszereknek következtében 20 kilót szedett fel, mégsem akarta a műtétet, végül belátta, hogy jól döntött, amikor rászánta magát.