A pornómodell Molnár Anikó azon csodálkozik és hisztizik, hogy miért csak szexre kell a férfiaknak

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Molnár Anikó év elején döntött úgy, hogy könnyebb pénzkereseti lehetőségek után néz, így kötött ki az OnlyFans-oldalon, ahol köztudottan pornográf tartalmakra fizetnek elő a felhasználók. Az egykori Nagy Ő csatornája is szexuális tartalmakat ígér, bár elég titkozatosan fogalmaz ezzel kapcsolatban. Állítása szerint már korábban is kapott kéretlen üzeneteket férfiaktól, de mióta pornómodell lett, azóta elfajult a helyzet.
Vágólapra másolva!

Pornóoldala indulása óta elárasztják üzenetekkel a férfiak a 47 éves Molnár Anikót, akinek erről nincs túl jó véleménye. Persze tudja, hogy szüksége van az előfizetőkre azért, hogy sok pénzt keressen a szexképeivel, de úgy érzi, hogy egyre tiszteletlenebbek vele a férfiak és nem érti, hogy miért nem tudnak udvarolni, bókolni.

Bár Molnár Anikó állítása szerint most jól érzi magát a bőrében, nem is keresi a szerelmet, de azért jól esne neki, ha komolyan vennék és tisztelettel közelednének felé. A pornómodell úgy gondolja, hogy nem tudnak bókolni a mai férfiak, ritkán találkozik olyannal, aki nem szexet akar tőle.

Nem kell 70 darab rózsából egy csokor, mert nem az a fontos, hanem a gesztus, hogy gondoltak rám" - magyarázta a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában Molnár Anikó, aki nem érti, hogy miért csak szexet akarnak tőle.

Korábban már elárulta, hogy elsősorban fiatal, huszonéves férfiak árasztják el trágár üzenetekkel, akik szerinte azt gondolják, hogy a pornóoldala feljogosítja őket a tiszteletlenségre és arra, hogy szexuális szolgáltatásokat követeljenek tőle.