66 évesen levetkőzött Bíró Ica, így néz ki

Bíró Ica
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Bíró Icát nagyon feldühítette egy követője, aki bunkó stílusban kérdőjelezte meg az egykori Metal Lady legújabb bikinis fotója után, hogy eredeti-e rajta minden, azaz plasztikai beavatkozással vádolta meg. Az egykori fitneszoktató mérgesen zavarta el oldaláról a kommentelőt, majd úgy reagált, hogy elárasztotta közösségi oldalát merész vetkőzős fotókkal, melyekkel azt akarta bizonyítani, hogy rajta bizony minden eredeti.
Vágólapra másolva!

A péntek reggeli Mokka vendége volt Bíró Ica, aki a plasztikai vádakra is reagált a TV2 stúdiójában, ahol megmutatták a fitneszmodell legújabb merész fotóit, melyeket azért készített magáról, hogy bebizonyítsa, ő bizony természetes valójában van remek formában. Bíró szerint a kor csak egy szám és 66 évesen is lehet fitt, egészséges és szexi.

- kezdte a Mokkában Bíró Ica, aki nem érti, miért vádolják azzal, hogy kés alá feküdt.

Bíró Ica tegnapi Facebook-botránya után sok dícséretet is kapott a követőktől, ami nagyon jól esett neki, de a hitetlenkedőket is szerette volna meggyőzni. Ezért úgy döntött, hogy bikinire vetkőzve kamerázza magát, sikerült is minden szögből megmutatni formás testét, melyet sokan irigyelnek. Az egykori fitneszedző hangsúlyozta, hogy direkt smink nélkül, napozás után készítette a felvételeket, melyeket koránt sem tart tökéletesnek és aki kritikus szemmel nézi, az láthatja, hogy van rajta még felesleg, de nagyon igyekszik, hogy ezt is leadja.

Bíró elmondása szerint korábban igyekezett senkit sem megbántani, nem állt ki magáért, de ennek vége és nem tűri el, hogy bántó stílusban kritizálják, vagy meghazudtolják a saját oldalán. Aki ennek ellenére is feldühíti, azt azonnal kitiltja az oldaláról, nincs szüksége ilyen megjegyzésekre.

De rájöttem arra, hogy nekem ez sok. Volt, hogy bántottak és tűrtem, de most úgy döntöttem, hogy nem tűröm ezt tovább el" - magyarázta Bíró Ica, aki azért magabiztos, mivel igazat mond és az igazáért ki mer állni bárkivel szemben.

A fitneszmodell 66 évesen sem szeretne otthon unatkozni, úgy érzi, hogy ez egy új kezdet az életében és most szárnyal, hiszen az utóbbi években sok mélyponttal kellett szembenéznie, most viszont nem hagyja magát, rengeteg terve van a jövőre nézve.