Súlyos beteg az RTL Klub őrjöngve trágárkodó sztárja

Manuel, rapper
Kínos magyarázkodásba kezdett a botrányt követően Manuel
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban beszámoltunk, kínos helyzetbe került az RTL Klub új sztárja, Manuel, aki saját koncertjén, trágárkodva szidta az egyik résztvevőt. Most nem a botrányai, hanem súlyos betegsége miatt foglalkoznak vele a lapok.
Vágólapra másolva!

Manuel néhány héttel ezelőtt közösségi oldalán kórházi ágyából, bekötött infúzióval a kezén posztolt egy fotót. A rapper akkor nem akarta részletezni egészségi problémáit, ám most a Blikknek elmondta, az utóbbi időben folyamatosan kivizsgálásokra jár, de még mindig nem derült ki pontosan, mi okozza a fájdalmait.

Forrás: Manuel Instagram

Először mindenki azt hitte, egy videóklip kedvéért fekszik kórházban Manuel, ám a népszerű rapper a közösségi oldalán elárulta, valóban ellátásra volt szükségre, ugyanis komoly emésztési problémái vannak. Gyomortükrözésen esett át, amely vizsgálat előtt elaltatták.

"Jobban érzem magam, de egyelőre még nem oldódtak meg a problémáim, most is sok kellemetlenséget okoznak a gyomorpanaszaim. Szeretném, ha minél előbb kiderülne, hogy mi miért van, rajta is vagyok az ügyön.

Bízom benne, hogy hamarosan kiderül a probléma forrása, és megfelelő kezeléssel, esetleg életmódváltással meg tudjuk szüntetni a panaszokat" - mesélte.