Elárulta titkát Schobert Norbi fia

ifj. Schobert Norbi, Farm VIP
Vágólapra másolva!
Schobert Norbi és Rubint Réka idősebbik fia visszahúzódó típus, amit meg is mutatott a Farm VIP harmadik évadában, melyben végül ő került ki győztesként Smaltig Dalmával szemben. Ifj. Schobert Norbi nem szeret beszélni magánéletéről a nyilvánosság előtt, de egyre jobban igyekszik nyitni az emberek felé, most egy olyan dologról rántotta le a leplet, amiről eddig nagyon nehezen beszélt.
Vágólapra másolva!

A 18 éves fiú visszahúzódó típus, bár ez családjában nem jellemző, ő mégis nehezen szólal meg a legbelsőbb dolgairól és érzéseiről, főleg a nyilvánosság előtt. Korábban elárulta, hogy nagyon vágyik már a szerelemre, de nehéz számára az ismerkedés.

mert még mindig nehezen tudom megállapítani, ki az, aki csak a nevem miatt ismerkedik velem, illetve ki az, akit valójában én érdeklek" - mondta korábban ifj. Schobert Norbi, akire azóta nagyon úgy fest, mégis rátalált a szerelem.

A 18 éves gimnazista a közösségi oldalán árulta el egy rövid, de egyértelmű válasszal, hogy párjára akadt.

"Olyat, mint akire vártam" - fogalmazott a fiú, aki a Blikknek elárulta, hogy újra szerelmes, de még időt kért, mert nem szeretne semmit sem elkiabálni, mivel még nagyon friss a kapcsolata.

Schobert Norbiék fiára is rátalált a szerelem Forrás: Instagram