Váratlan fordulat Opitz Barbi és apja botrányában

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Tavaly decemberben mérgesedett el a helyzet Opitz Barbi és családja között, amikor az énekesnő nővére és szülei is kétségbeesve kérték a követők segítségét az eltűnt lányuk megtalálásában. A karácsonyt megelőző napokban történt ugyanis, hogy Opitz családja szerint párja, Serleg Albert az akarata ellenére elrabolta és fogva tartotta a lányt. Az esetből rendőrségi ügy lett, bár Serleg és Opitz is tagadják azt, hogy emberrablás történt volna. Az énekesnő édesapja pár hónapja a nyilvánosság előtt kezdett el könyörögni lányának, hogy beszéljenek, majd egyre durvább hangvételű üzeneteket tett közzé, ami egyre nagyobb botrányba fulladt. Most az apa váratlan kijelentése mindent megváltoztathat.
Vágólapra másolva!

Nehéz időszak áll Opitz Barbi mögött, akitől nemcsak családja, hanem barátai is elfordultak szerelme, Serleg Albert miatt. Korábban az énekesnő egy-egy közeli ismerőse kitálalt arról, hogy milyen az új kapcsolata és többen is azt állították, hogy féltik Opitzot az agresszív barátjától. Az énekesnő ezeket kikérte magának, folyton cáfolta, hogy bármilyen komoly gond lett volna közöttük, vagy valaha is bántalmazta volna őt Serleg Albert.

Opitz Barbitól sokan elfordultak kapcsolata miatt Forrás: Opitz Barbi/Instagram

Bár a páros többször is szakított a kapcsolat során, sosem árulták el, hogy miért volt köztük gyakran mosolyszünet. Opitz Barbi mindig igyekszik mentegetni párját, akivel sokadjára békültek ki, annak ellenére, hogy sokan ellenezték a kapcsolatot. Most úgy tűnik, hogy a fiatalok jól megvannak és semmi nem állhat közéjük, még az énekesnő apja, Tamás sem, aki sokáig próbálta jobb belátásra téríteni lányát a fiúval kapcsolatban.

Bár a nyilvános sárdobálásnak nem lett szép vége, ugyanis olyan üzenetek láttak napvilágot, melyek nagyon rossz fényt vetnek Opitz Barbi apjára és lányára is egyaránt. Tamás elmondása szerint lakóhelyét is el kell hagyja a botrány miatt, mivel sokan támadják és elfordultak tőle. Legutóbb azt mondta, hogy teljesen kiszáll a lánya és családja életéből, teljesen el fog tűnni a szemük elől.

Most úgy tűnik, hogy Tamás komolyan gondolta mondandóját és megdöbbentő kijelentést tett lányáról, akit nemrég még trágár és kíméletlen szavakkal szidalmazott, mert többszöri próbálkozása ellenére sem békült ki vele.

- zárta rövidre a Bors érdeklődésére Tamás, aki még hozzátette, rájött, hogy teljesen felesleges sajnáltatnia magát a történtek miatt és törekedni a békülésre.

- jelentette ki Opitz Barbi apja, aki nem akar többet foglalkozni lánya kapcsolatával és nem is szeretne már erről beszélni a nyilvánosság előtt, inkább végleg kivonulna az énekesnő életéből.

Serleg Albertet és Opitz Barbit továbbra sem érdekli, ki mit gondol róluk Forrás: Serleg Albert/Instagram