Új vállalkozásba kezdett Lagzi Lajcsi lánya, apjáról is mesélt

Igazán extrém darabok is akadnak a GBA kollekciójában
Vágólapra másolva!
Hatalmas öröm érte Galambos Boglárkát: saját ruhamárkáját árusító standot üzemeltethet a Balaton Soundon.
Vágólapra másolva!

Galambos Lajos lánya a festészetben és divattervezésben teljesedett ki. GBA Style nevű márkája most saját placcot kapott a népszerű Balaton Sound fesztiválon.

"Nagyon boldog vagyok! Óriási megtiszteltetés ez számomra! Mindig kijövök a Balaton Soundra, ez az álomfesztivál, amit tini korom óta egész évben várok! A barátnőimmel már jóval előtte elkezdtük megtervezni a lejutást, és persze azt, hogy milyen ruhát fogunk viselni! Éppen ezért különösen megtisztelő, hogy most a saját kollekciómmal lehetek itt."

Bogi egyedi darabokat kínál, a legtöbbre a saját, vászonra festett képe van rányomva. Teljes fesztiválszettet kínál: vannak pulcsik, de fürdőnadrágok, láncos bikinik, keresztpántos felsők is. A legtöbbet maga varrta, mindben benne van az egyénisége. Olaszországból érkező, újrahasznosított anyagokból dolgozik, ami igazán jó minőségű. Az első vendége az édesanyja volt.

Igazán extrém darabok is akadnak a GBA kollekciójában Forrás: Instagram

"Mindenképp szerettem volna, ha anyukám és a testvéreim megnézik az önálló projektemet, amin ennyit dolgoztam. Így egyben még nem látták a kollekciót, anyukám annyira lelkes lett, hogy magára is kapott egy festett dzsekit és kalapot. Ez a szett egyébként eredetileg Metzker Vikinek készült. Persze anyukám csak poénból vette fel, az ő stílusa ennél konzervatívabb" – mondta a Borsnak Galambos Bogi.

A lapnak azt is elárulta, hogy édesanyja nem mard az esti bulira, de régen édesapjával járt fesztiválozni.

"Jöhetett velünk mindig egy barátnőm is, apukám pedig ott állt mögöttünk és vigyázott ránk!

– utalt Lagzi Lajcsira Bogi, aki már sietett is, hogy a standjával kapcsolatos teendőket intézze.