Nagy a baj Körtvélyessy Zsolttal, újra műteni kell

Megtörten nyilatkozott Körtvélyessy elhunyt feleségéről: "Ő volt a mindenem"  - Videó Zsolt
Vágólapra másolva!
A szívével van probléma, újabb műtét vár Körtvélyessy Zsoltra.
Vágólapra másolva!

A Jászai Mari-díjas Érdemes és Kiváló április 2-án volt 82 éves. Mint ismert, néhány hónapja megoperálták, miután a nyakában lévő egyik ér kilencven százalékosan eltömődött, ezzel fennállt a stroke veszélye. Az orvosoknak köszönhetően megmenekült és egy héttel később már haza is térhetett.

Áprilisban ismét kórházba kell vonulnia. "A novemberi műtétből sikerült felépülnöm, a szédülés megszűnt, de még mindig van bennem egy bizonytalanságérzés. A szívemmel is van némi probléma, ezért katéteres szívmérésem is lesz. Bízom benne, hogy hamar kiderül, mi a probléma, és találunk rá megoldást. Ezenkívül jól érzem magam, úgyhogy nem lehet nagy probléma" - nyilatkozta akkor.

Körtvélyessy Zsolt Forrás: TV2

Most megint operálni kell. "Nagyjából rendben vagyok, de egy hónapon belül vár rám még egy komolyabb műtét. A combomból ablációs beavatkozás, ami annyit jelent, hogy a combomon keresztül bevezetnek egy katétert a szívem felé, azzal bombázzák szét a szűkületet, ami az elmúlt időszakban keletkezett. Azt mondták az orvosok, ha ezen túl leszek, minden helyre áll, mert most mellé üt a szívem" – kezdte Körtvélyessy Zsolt a Blikknek.

"Szerencsére különösebb panaszaim nincsenek, viszont annál inkább jellemző rám a fáradékonyság. Állítólag két napot vesz igénybe: egyik nap megcsinálják, azt az éjszakát bent kell töltenem a kórházban, ám másnap már haza mehetek, ha minden rendben lesz. Nyoma sem marad, mert ez nem jár vágással, maximum egy kis heg emlékeztet majd rá" – bizakodott.