Shane Tusup megint őrjöng, hatalmas botrányt csapott

Viktória Zoé Nagy, Shane Tusup
Vágólapra másolva!
A hétvégén tartották Fásy Ádám szépségversenyének, a Magyarok Világszépének a döntőjét. A legszebb lányok között volt Nagy Viktória Zoé is, akinek Tusup kezdetben csak az edzője volt, mára már azonban egy párt is alkotnak. A fitneszmodell nem nyert a versenyen, Shane Tusup emiatt teljesen kiborult. Ennek apropóján összeszedtük az edző egyéb botrányait, zűrös kapcsolatait.
Vágólapra másolva!

Shane Tusup és Hosszú Katinka

Az egykori pár az egyetemen ismerkedett meg Kaliforniában 2008-ban. Négy évvel később, a londoni olimpia után Shane lett az úszónő edzője, ami egy nagyon jó döntésnek bizonyult. Három olimpiai arany és szinte megszámlálhatatlan nemzetközi érem lett közös munkájuk gyümölcse. 2013-ban összeházasodtak, hat évvel később azonban elváltak, Katinkának elege lett a férje agresszív viselkedéséből.

A sportolónő 2018 májusában jelentette be közösségi oldalán, hogy mind a közös munkának, mind a házasságuknak vége.

Válóperük szeptemberben kezdődött, közel kétmilliárd forintos vagyonon kellett osztozkodniuk. Fél év múlva mondták ki a válást, Katinka állítólag nagyon nagyvonalú volt. A szakítás után Shane Amerikába utazott, így a sportolónő egyedül állt a kis úszótanítványaik szülei elé, akik hiányolták a férfit az edzésekről.

Hosszú Katinkával hat évig tartott a házassága Forrás: Instagram/ Hosszú Katinka, Instagram/ Shane Tusup

Én azon vagyok, hogy továbbra is ő vigye a szakmai munkát, ő foglalkozzon a kicsikkel, én pedig egy másik edzővel készülök a tokiói olimpiára. De ez nem ilyen egyszerű, egy hónapja nem érem el, nem reagál a hívásaimra, leveleimre. Kevés esélyt látok arra, hogy újra Magyarországra jöjjön Shane – mondta Katinka. Egy szülő közben kitalálta azt, hogy hívják vissza Darren Ward skót szakembert.

Azt az edzőt, akit Shane lökdösött egy versenyen és csúnyán beszélt vele, amiért a bíróság bocsánatkérésre és pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Katinka akkor azt mondta, szerinte nem tudják visszacsábítani Darren Wardot az Iron Aquaticsba. "Tudják, sokakat megbántott..." – mondta Katinka szomorúan férjéről.

Olimpiai bajnokunk magánélete azóta rendben van. Nemrég jelent meg a róla szóló dokumentumfilm, amiben azt nyilatkozta, edzője azt mondta neki annak idején az egyetemen, bárkivel összejöhet felőle, kivéve Shane Tusupot.

Shane Tusup és Szabó Zsófi

Az edző és a műsorvezető kapcsolata nagyon ígéretesnek bizonyult. Shane hamar eljegyezte Zsófit Monacóban.

Szabó Zsófit nagyon gyorsan eljegyezte Instagram

Shane Tusup arra is rábeszélte, hogy a kisfia nélkül utazzon. A repülőtérre érkezve helikopterrel mentek tovább, egy hajón történt meg a lánykérés. Ez februárban volt, a kapcsolatuknak azonban májusban vége lett. Egyszerre jelentették be közösségi oldalukon, hogy szakítottak.

Ők nem nyilatkoztak, egy ismerősük azonban elárulta, a férfi agresszív viselkedése miatt lett vége a románcnak.

Zsófi mindenekelőtt édesanya, aki sosem tenné ki a gyermekét olyan embernek, akinek indulatkezelési problémái vannak, még akkor sem, ha az illető mérgében 'csak' tör-zúz a lakásban, belevág a falba és üvöltözik" – mondta a közeli barát. Szabó Zsófi állítólag pánikrohamot kapott egyik veszekedésüknél, a rendőrökkel fenyegetőzött, ekkor kapott észbe Shane.

– írta később egyik képe mellé az úszóedző, aki épp az Esztergomi Bazilika ajtaja előtt fotózta magát. "Inkább tanuld az önkontrollt..." – szólt hozzá egy kommentelő.

A cikk folytatásáért lapozzon!