Újabb hírek a kritikus állapotban kórházba szállított Madonnáról

Vertical
US singer-songwriter Madonna poses arriving on the carpet to attend a special screening of the film "The Beatles Eight Days A Week: The Touring Years" in London on September 15, 2016. (Photo by Ben STANSALL / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy ismert színésznő elmondta, hogy van most a popsztár.
Vágólapra másolva!

Sokan aggódnak Madonna állapota miatt, mert a napokban eszméletlen állapotban találtak rá a New York-i otthonában. Mielőtt hazament volna, Katy Perryvel dolgozott egy közös felvételen, majd a stúdióból hazatérve összeesett, ezután rohammentő szállította kórházba.

Madonna Forrás: Instagram/Madonna

Az énekesnőt azonnal intubálni kellett, sokáig életveszélyes volt az állapota, annyit lehet tudni, hogy egy fertőzés támadta meg szervezetét. Valószínűleg ki is merült és legyengült az immunrendszere, ugyanis agyonhajszolta magát közelgő turnéja miatt. Menedzsmentje szinte azonnal bejelentette a világ körüli turnéja elhalasztását, ami július15-én vette volna kezdetét a kanadai Vancouverben és a tervek szerint Amszterdamban ért volna véget decemberben.

Madonna "általában erős", mondta egy sztár barátnője Forrás: AFP/Ben Stansall

Most egy közeli barátnője, a komikus Rosie O'Donnell tett ki az Instagramra egy régi, közös képet.

A színésznő biztosította a rajongókat arról, hogy Madonna a gyógyulás útjára lépett. Bizonyára beszélt vele, ha másképp nem, telefonon, mert azt írta, hogy a popdíva jól van. "Otthon lábadozik... ő általában nagyon erős" - tette hozzá.