Tovább dagad a botrány a Zámbó család és Peter Srámek között

Peter Srámek
Vágólapra másolva!
A Zámbó család fedezte fel az énekest, viszonyuk Peterrel viszont jó pár hónappal ezelőtt megromlott. Úgy tűnik, nincs esély a békülésre.
Vágólapra másolva!

Peter Srámek énekelte a Zámbó Jimmyről szóló sorozat zenéit, azóta romlott meg a családdal a viszonyuk. Zámbóék szerint Jimmy babérjaira tör az énekes, ő azonban ezzel nem ért egyet.

Én Peter Srámekként próbálok élni. Az, hogy Zámbó Jimmy dalokat is énekel, ezt bárki megteheti, de nem biztos, hogy teltházas koncerteket fog adni, mint én. Az emberek elfogadták azt, amit csinálok, és nem koppintásként néznek rám, akik jönnek a koncertemre. Peter Srámekre kíváncsiak, és azt akarják hallani, ami innen jön ki. Ezt nem tudják megérteni Zámbóék, egyikük sem, kivétel nélkül. Ezért vannak ezek a félreértések – mondta a Palikák Világa Szóló című műsorában Peter, hozzátette, nem úgy tűnik, hogy Krisztiánék békülni szeretnének.

Én nem foglalkozom az ő életükkel, szerintem ők se foglalkozzanak az én életemmel! Tiszteletben tartom Zámbó Jimmyt és az ő munkásságát. Én csak azt csinálom, amit a közönség tőlem akar. És ha ezt akarják, akkor én azt tiszta szívből megteszem."