Újabb részleteket árult el a drogszeánsz évfordulóján az egy évvel ezelőtt törött csontokkal talált VV Anett

VV Anett, Béres Anett
Vágólapra másolva!
Épp egy évvel ezelőtt, július 11-én rázta meg az országot VV Anett horrorba illő balesete, melyet a siklósi erdő környékén tartott drogszeánsz következtében szenvedett. Eleinte nem lehetett tudni, hogy ki az a nő, akire meztelenül, törött csontokkal találtak rá az erdő szélén, később megerősítették, hogy az egykori valóságshow-szereplőt szállították kórházba, életveszélyes állapotban. Most így emlékszik vissza az évforduló napján.
Vágólapra másolva!

Béres Anett, azaz VV Anett egyfajta második születésnapként tekint a mai napra, július 11-re, mely épp a valódi születésnapját nagyjából egy héttel előzi meg. Az egykori realitysztár úgy érzi, van miért hálát adnia és megünnepelnie a mai napot, ugyanis kishíján az életébe került a felelőtlen ayahuasca-szertartás, melyen az egykori pornóssal, Sáfrány Emesével, azaz Aleska Diamonddal vett részt. VV Anett és Sáfrány jó barátnők, azóta is tartják a kapcsolatot és a mai napot is együtt ünneplik.


Egy évvel ezelőtt egy barátnőmmel, Sáfrány Emesével, úgy döntöttünk hogy megváltoztatjuk az életünket! A 2. fotó ott, akkor készült, mielőtt megittuk! Sokan még most is azt hiszik, hogy valami drogpartira mentünk, pedig csak a lelkünket akartuk meggyógyítani!

Soha nem fogom elfelejteni azt a napot! Aztán jött a feketeleves! Az életem megváltozott, de nem úgy ahogy szerettem volna! Nagy bajba sodortam magam! Ennek a napnak még most is hordozom a sebeit, és a fájdalmait! Fogalmam nincs hogyan csináltam végig ezt az egy évet! Akkor elképzelhetetlen volt, hogy valaha egészséges leszek!

Köszönöm Istenem, hogy élek köszönöm, hogy majdnem egészséges vagyok köszönöm hogy, megismerhettem ilyen jólelkű ápolókat, profi orvosokat, és rengeteg embert akik mellettem voltak, akik a mai napig segítik a rehabilitációmat! Köszönöm a családomnak és a barátaimnak, hogy kitartottak mellettem, az anyukámnak, hogy 4 hónapig ápolt a kórház után, és gondoskodott rólam! És Nektek is köszönöm, akik követtek engem, és aggódtatok értem!" - írta bejegyzésében VV Anett, aki egy, közvetlenül a drogszeánsz előtt készült képet is megosztott a lapozható galériában, melyet a linkre kattintva tekinthet meg.