Kiderült, hogy láthatják-e a rajongók Brad Pittet a Hungaroringen

Formula 1 Aramco British Grand Prix 2023 2023 Motorsport Formula 1 British United Kingdom Silverstone fia Brad Pitt Sonny Hayes Idris Damson Joshua Pearce Apex APXGP Formula 1 Aramco British Grand Prix Silverstone Circuit United Kingdom. Horizontal SPORT
Brad Pitt, representing the fictional driver Sonny Hayes, Apex APXGP, portrait Idris Damson, representing the fictional driver Joshua Pearce, Apex APXGP, portrait during the Formula 1 Aramco British Grand Prix from 6th to 9th July of 2023. On the Silverstone Circuit, in Silverstone, United Kingdom. (Photo by Gongora/NurPhoto) (Photo by Gongora / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Elmarad Brad Pitt magyarországi forgatása, a korábbi hírekkel ellentétben valószínűleg mégsem jön a Hungaroringre a színész.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, a hollywoodi író- és színészsztrájk (amelynek hatásáról itt írtunk hosszabban) Brad Pitt Forma-1-es produkciójának, az Apex munkacímen futó filmnek is betett, egyelőre nem folytatják a forgatást.

Brad Pitt az Apex forgatásán Forrás: NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto/Gongora

A hír pont a magyar nagydíj előtt érkezett, ahol a hétvégén Pitt is megjelent volna, hisz az eredeti tervek szerint a Forma-1 minden állomásán vettek volna fel jeleneteket.

A színész Silverstone-ban még ott is volt a legutóbbi futamon, de a FanNation Forma-1-es összefoglalója szerint a forgatást leghamarabb július végén vagy augusztus elején folytathatják, Pitt így maximum a belga vagy a holland nagydíjon, Spában vagy Zaandvortban tűnhet fel.