Egyre komolyabb Brad Pitt és az új barátnője kapcsolata

Global Premiere Screening Of Paramount Pictures 'Babylon' USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County Hollywood Miracle Mile Arts Culture Editorial Arrivals Attending Celebrities Posing 2022 Photography Image Ph
American actor Brad Pitt wearing Tom Ford arrives at the Global Premiere Screening Of Paramount Pictures 'Babylon' held at the Academy Museum of Motion Pictures on December 15, 2022 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Egyre komolyabb Brad Pitt és Ines de Ramon kapcsolata, a szilvesztert is együtt töltötték Mexikóban.
Vágólapra másolva!

Brad Pitt már az 59. születésnapját is Ines de Ramonnal ünnepelte decemberben, majd az új évet is együtt köszöntötték a mexikói Alsó-Kaliforniában.

Brad Pitt Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A People-nek nyilatkozó ismerős szerint egyre komolyabb a kapcsolatuk, a színész nem is találkozgat mellette más nőkkel. "Randiznak és szórakoznak. Jó dolog, ami köztük van. Nincs semmi nyomás, Brad is élvezi" – mondta az ismerősük.

Ines de Ramon még Paul Wesley-vel Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Ines de Ramon 2022 áprilisáig egyébként a Vámpírnaplók sztárjának, Paul Wesley-nek volt a felesége, de más köze nincs a filmiparhoz: egy ékszermárkával dolgozott, majd fitnesszel és táplálkozástudománnyal foglalkozó életmódtanácsadó lett belőle.