Kiderült, miért mondták le Johnny Deppék a szlovákiai koncertet

The Hollywood Vampires Perform At The Greek Theatre GettyImageRank1 Theater People Performance USA California City Of Los Angeles Hollywood - California Two People Males Photography Johnny Depp Alice Cooper Arts Culture and Entertainment Celebrities Topix
LOS ANGELES, CALIFORNIA - MAY 11: Johnny Depp (L) and Alice Cooper of The Hollywood Vampires perform at The Greek Theatre on May 11, 2019 in Los Angeles, California. Matt Winkelmeyer/Getty Images/AFP (Photo by Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Elmaradt a Hollywood Vampires keddi, budapesti koncertje, majd a zenekar a következő fellépést is lemondta Szlovákiában.
Vágólapra másolva!

A Hollywood Vampires a ma esti besztercebányai koncertet is lemondta, most kiderült az ok: a zenekar egy közleményt tett közzé a közösségi médiában, amiben elmondták, mi történt.

Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer

„Amikor ma megérkeztünk a szlovákiai helyszínre, hogy megkezdjük a felkészülést a ma esti előadásra, gyorsan világossá vált, hogy

a létesítmény építése nem fejeződött be, és ezért nem biztonságos sem a zenekar, sem a nagyközönség számára.

A zenekart nagyon felzaklatja az események ezen közelmúltbeli és szerencsétlen fordulata, és reméljük, hogy visszatérhetünk, amikor a menetrendünk engedi.

Ez a lemondás nem kapcsolódik a legutóbbi budapesti lemondáshoz, de biztosíthatjuk Önöket, hogy minden zenekari tag biztonságban és egészségben van.

Várjuk, hogy találkozzunk Lengyelországban, Németországban és az Egyesült Államokban a következő napokban" – írta a Hollywood Vampires.