Folytatódik a botrány: a halálos fenyegetések után így üzent a megcsalt magyar énekesnő férje

Ponekker Virág
Vágólapra másolva!
A történtek után megszólalt a megcsalt magyar énekesnő férje. Elmondta, hogyan éli meg a szakítást.
Vágólapra másolva!

Ponekker Virág megcsalás miatt válik DJ férjétől, Ács Dánieltől. Daniel Nike megtörten vallotta be, hogy tényleg hűtlen volt, és már mélyen megbánta, amit tett, többek között, hogy több lánynak küldött fotókat az intim testrészéről.

Az egykori párnak két kisfia is született, egyikük két és fél éves, a másik mindössze hét hónapos, így még nehezebb volt az édesanya számára meghozni azt a döntést, hogy elválnak az útjaik.

Az énekesnő rajongói közül pedig többen megfenyegették a DJ-t, aki most újra megszólalt a történtek után:

Ez nem sajnáltatás, nyilván ez az, amit valójában megérdemlek. Lehet kamu mártírnak nevezni, de továbbra is vállalom a felelősséget a gerinctelenségemmel kapcsolatban" – írta a bejegyzésében.

"Szóval a sok kérdésre reagálva, muszáj vagyok elmondani, hogy mivel nem a hagyományos családmodell szerint neveltük a gyerekeinket, és apa létemre az átlagosnál jóval több időt tölthettem velük a feleségem sikeres munkájának köszönhetően, így ez az időszak most triplán nehéz mindenkinek. Tegnap reggeltől estig velük lehettem, amiért nagyon hálás vagyok Virágnak, mert nagyon sokat töltődtem" – avatta a követőit Dani.

Annál nincs emésztőbb érzés. Egy szó, mint száz: bűnhődök és még fogok is jó darabig. Aki akar, támadhat nyugodtan, mert most bármit elbírok, úgyis van nagyobb bajom" - tette hozzá.