Elképesztő, mi történt a TV2 riporterével Nagy Ferónál

Nagy Feró
Vágólapra másolva!
A TV2 reggeli műsorának egyik vendége Nagy Feró volt, akit élőben kapcsoltak be vidéki házának kertjéből, ahol sikerült nagyon meglepni a Mokka hozzá érkező riporterét.
Vágólapra másolva!

Nagy Feró igazán átadta magát a vidéki hangulatnak, őrbottyáni otthonának kertjében fogadta a Mokka stábját. A riporter valószínűleg nem erre a fogadtatásra számított, de elfogadta, hogy vidéken ez a szokás, ugyanis Nagy Feró nem kávéval, hanem szilvapálinkával kínálta meg őket.

A videón Nagy Feró egy tálcán kínálta a pálinkát, melyre felespoharakat is készített, majd feltette a kérdést a riporternek:

- aztán letette a tálcát egy kisasztalra és töltött kettejüknek.

A riporter először meglepetten kérdezte, hogy komolyan innia kell-e a szilvapálinkából, majd elfogadta és koccintott a zenésszel, aki ezt követően szívélyesen körbevezette a stábot a kerten, ahol megmutatta körtefáját, melynek a terméséből 40-50 liter pálinka készül majd. A riporter meg is kóstoltegy földről felvett gyümölcsöt, melyre Nagy Feró sajátos stílusában, viccelődve reagált.

„Csak vigyázz, nehogy a kutyasz*rt szedd fel" - viccelődött Nagy Feró, aztán elmesélte, hogy korábban haszonállataik is voltak a telken, de már nincs rá kellő ideje, így csak gyümölcsökkel és veteményesével foglalkozik, valamint úgy alakította a kertet, hogy unokái is tudjanak ott játszani.