Ijesztő állapotban a budapesti koncertjét hirtelen lemondó Johnny Depp - fotók

Hollywood Vampires group performs in Istanbul 2023,Alice Cooper,American actor Johnny Depp,Concert,Hollywood V Horizontal
ISTANBUL, TURKIYE - JUNE 10: The Hollywood Vampires, consisting of American actor Johnny Depp, rock artists Alice Cooper (not seen) and Joe Perry (not seen) gives concert at the Life Park Istanbul on June 10, 2023 in Istanbul, Turkiye. Erhan Sevenler / Anadolu Agency (Photo by ERHAN SEVENLER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A pesti és a szlovákiai koncertet is lefújta az együttes. A Hollywood Vampires zenésze, Johnny Depp nem néz ki túl jól az újabb lesifotókon - a képekért lapozzon!
Vágólapra másolva!

Még mindig nem lehet tudni, hogy Johnny Depp és Alice Cooper zenekarának koncertjét miért fújták le nagyjából egy órával a kezdés előtt a Papp László Budapest Sportarénában július 18-án. Egyes források szerint Depp rosszul lett, és bizonyára komoly tünetei voltak, ha nem vállalta a bulit.

The Hollywood Vampires-koncert, Johnny Depp a gitárnál Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Erhan Sevenler

A következő állomás a szlovákiai Besztercebánya lett volna, de a július 20-i koncert is elmaradt, akkor a banda arra hivatkozott, hogy nem volt kész a helyszín.

Idővel kiderül, hogy ijesztő állapotban fotózták le a budapesti koncertje előtt Johnny Deppet, sokan arra tippeltek, hogy a nagy melegben megártott neki a pálinka. A napokban pedig az is eldőlt, lesz-e pótlás, mikor jön újra az együttes Magyarországra - erről itt írtunk.

A hollywoodi sztár mindenesetre nem néz ki túl jól újabb képén - a fotókért lapozzon!