Ezt gondolja a család a gyereke apját elhagyó Radics Gigiről

Mikus Áron és Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban írtunk, Radics Gigi és gyereke édesapja, a szobrász Mikus Áron úgy döntöttek, hogy elválnak útjaik. Az énekesnő azóta elárulta, hogy ő hagyta el a párját.
Vágólapra másolva!

Nemrég derült fény Radics Gigi és jegyese, Mikus Áron párkapcsolati válságára, melyre már többen gyanakodtak korábban is. Az énekesnő és kislányának édesapja egy ideje nem osztott meg közös fotót, sőt, a korábbi képeik is eltűntek a közösségi oldalakról. Miután kiszivárgott az információ arról, hogy Radics Gigi és közös kislányuk, Bella elköltözött a szobrásztól, az énekesnő úgy döntött, saját maga mondja el, mi történt valójában.

"Úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban, hogy elválnak útjaink, és külön utakon folytatom tovább az életemet" - olvasható többek közt Radics Gigi nyilatkozatában.

Mikus Áron és Radics Gigi Forrás: Mikus Áron/Instagram

Úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban hogy elválnak útjaink, és külön utakon folytatom tovább az életemet.

Radics Gigit támogatja a családja a döntésben, mint ahogy az első pillanattól kezdve feltétlen támogatással segítették a karrierépítésben is.

Arról ugyan nem beszéltek soha, hogy a magánéleti döntéseibe mennyire szóltak bele, de az életüket ismerve feltételezhető, hogy ezen a téren is mellette voltak és vannak a mai napig. A Bors információi szerint most is így történt, az énekesnőt nem próbálták meg rábeszélni, hogy másként döntsön.

Radics Gigi és a volt párja egyébként utoljára pár hete jelent meg együtt egy rendezvényen, a Király testvérek édesapjának, Király Tamásnak a születésnapi buliján bukkantak fel együtt, és akkor még semmi jelét nem mutatták annak, hogy problémáik vannak.