Ezért mutogat meztelen képeket a barátnőjéről Varga Viktor

Varga Viktor
Vágólapra másolva!
Varga Viktor nem szemérmes típus, többször is megmutatta már magát és barátnőjét is anyaszült meztelenül. Joggal merült fel a kérdés sokakban, hogy mi a terve az erotikus fotókkal, vajon terveznek-e együtt OnlyFans-oldalt indítani. A zenész most tisztázta, hogy mi a célja a magamutogatással.
Vágólapra másolva!

Az OnlyFans-oldal már hazánkban is egyre népszerűbb, ugyanis sokan úgy gondolják, hogy könnyű pénzkereseti lehetőség, hiszen a szexuális tartalmakért sokan fizetnek havonta. Az év elején regisztrált Molnár Anikó is, aki még tovább népszerűsítette az oldalt, azóta sem bánta meg, hogy belevágott, hiszen havi ötmillió forintot is megkeres azzal, hogy meztelenül mutogatja magát.

Varga Viktor az Instagramon se szégyellős, sok merész fotót oszt meg követőivel, de ő nem vár cserébe fizettséget. Felmerült, hogy talán ők is pornóoldalt szeretnének indítani a későbbiekben, de az énekes most elárulta, hogy mit tervez és mit gondol az OnlyFansről.

A képeket fricskának szánom a prüdéria ellen. Elegem van a mai sznob, szürke világból! Én egy színes világban élek, amibe minden belefér, mindennek megvan a helye. Én megélem, amit adott pillanatban meg kell..." - kezdte Varga Viktor, aki szerint a természetes emberi testet nem kell szégyellni és nincs semmi kivetnivaló abban, ahogy viselkedik a közösségi médiában.

Az ősemberségem, multidimenzionalitásom példát mutathat, arra sarkallhat, hogy mindenki merje megélni a pillanatokat, merjen szabad lenni. Persze, nem kell pontosan olyanná válni, mint én. Én egy karikatúra vagyok, azért, hogy látványos legyek..." - magyarázta, és hozzátette, hogy nem tudatosan vált ő sem ilyenné, de ebben találta meg az útját. Azt is elmondta, hogy szándékosan olyan képeket oszt meg, ami sokat bíz a fantáziára, hiszen ő csak sejtetni szeretne valamit, de sok képen nem is meztelen, amiről azt gondolják, hogy igen.

A zenész megszólalt barátnőjéről, Zsembera Liliánáról is, aki sokszor csatlakozik barátjához és vállalja, hogy merész fotókat készít, majd oszt meg róla a közösségi oldalán.

Blokkolt volt a személyisége, amiből ki akart törni. Ebben tudtam neki segíteni. Most is vannak határai, de már tudja, hogy ezek hol vannak. Nekem nincsenek határaim" - zárta gondolatait a Ripostnak Varga Viktor, aki ezzel a viselkedéssel segíteni szeretne azokon, akik fogékonyak hasonló dolgokra, mint ő.