Britney Spears is megszólalt a botrányos válásáról

Britney Spears és Sam Asghari esküvője
Vágólapra másolva!
Meglehetősen rövidre és zajosra sikeredett Britney Spears legújabb házassága, hiszen 14 hónap után máris szakított személyi edző párjával.
Vágólapra másolva!

Állítólag Sam Asghari megfenyegette az énekesnőt, azt mondta, hogy "különösen kínos információkat tesz közzé Britneyről, ha nem fizet neki." A férfi állítja, hogy Britney Spears kapcsolatuk ideje alatt többször bántalmazta őt fizikailag.

Forrás: Instagram/Vogue

Most Britney Spears is elmondta a véleményét, egy szexi, táncolós videó mellett foglalta össsze gondolatait a kapcsolatról és a válásról.

Mint azt már mindenki tudja, Hesam és én már nem vagyunk egy pár. Hat év hosszú idő ahhoz, hogy együtt legyünk valakivel, ezért egy kicsit megdöbbentem, de… Nem azért írok, hogy megmagyarázzam, mi történt, mert ez őszintén szólva senkire sem tartozik.

Őszintén szólva, nem bírtam tovább a fájdalmat. Valamilyen telepatikus úton annyi üzenetet kaptam a barátaimtól, ami megolvasztja a szívemet, és ezt köszönöm" - kezdte a bejegyzést.

"Túl sokáig játszottam az erőset, az Instagramom talán tökéletesnek tűnik az életem, de mindez messze van a valóságtól – és azt hiszem, ezt mindannyian jól tudjuk. Szeretném megmutatni az érzelmeimet és a könnyeimet, és hogy hogyan érzek valójában, de valamiért mindig el kellett rejtenem a gyengeségeimet! Ha nem lennék édesapám erős katonája, akkor elküldenének olyan helyekre, ahol orvosok kezelnének. De akkor volt a legnagyobb szükségem a családra. Feltétel nélkül kell szeretni, nem feltételekkel! Szóval olyan erős leszek, amennyire csak tudok és megteszek minden tőlem telhetőt" - írta.