Ezt mondta ez elmúlt hetek szörnyűségei után Körtvélyessy Kinga

Körtvélyessy Kinga
Körtvélyessy Kinga
Vágólapra másolva!
Körtvélyessy Zsolt hétfőn elhagyhatta a kórházat, ezt már megírtuk. Az intenzív osztályra került színészért rengetegen aggódtak, de lánya talán mindenkinél jobban. Most Kinga is megszólalt, elmondta, nagyon nehéz időszak van mögöttük.
Vágólapra másolva!

Három hetes kezelése után elhagyhatta a kórházat a Jászai Mari-díjas színész. Körtvélyessy Zsolt ezt nyilatkozta a Blikknek.:

A lányom jött értem. Már nagyon vágytam haza, hiányzott az otthonom. Szerencsére az elmúlt hetek megpróbáltatásai után teljesen rendbe jöttem, nagyon jól érzem magam" – mondta a színész. Most megszólalt lánya, Kinga is.

Nagyon sokat idegeskedtünk, nehéz időszak van mögöttünk. De most már minden rendben... Apu kedden már útnak is indul Kecskemétre, ahol csatlakozik a kiváló kollégáihoz és próbálni fog. Ő szerinte ez a rehabilitáció... Az orvosok persze nem tiltották el a munkától, én mégis reméltem, hogy egy-két napot még pihen..." - mondta a BorsnakKinga. Az édesanya egyébként már reggel, a 24 óráig elérhető Instagram történetében tudatta a követőkkel: vége a rémálomnak.