Kiderült, miért nem lett gyereke a pornómodell Molnár Anikónak

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
A 47 éves Molnár Anikó idén döntött úgy, hogy pornómodellnek áll, mivel sok pénzt akart keresni. Ezért regisztrált az OnlyFans-oldalra, ahol rögtön nagy sikereket ért el, azóta is ezzel foglalkozik a civil munkája mellett. Mindig azzal érvelt, hogy nincs családja, sem férje, sem gyerekei, akiknek magyarázkodni kellene emiatt, most azt is elmondta, hogy miért döntött a gyerektelenség mellett.
Vágólapra másolva!

Megdöbbentő dolgot árult el magáról a pornómodellkedésből élő Molnár Anikó, aki otthonában dolgozik a szexfelvételeken, abban a házban, ahol édesanyjával ketten élnek. Szoros a kötelék közte és anyja között, hiszen azt mondta, az ő kedvéért is csinálja, mivel így tudták felújítani az otthonukat, valamint biztos anyagi hátteret szerett volna teremteni kettejüknek.

Molnár Anikó idén feburárban indította el pornóoldalát, állítólag milliókat keres vele havonta Forrás: Molnár Anikó/Instagram

Most azt is elmondta, hogy édesanyja, aki nem bánja, hogy lánya mivel keresi a pénzét, korábban megdöbbentő tanáccsal látta el őt, amit ő talán nem tudatosan, de meg is fogadott a gyerekvállalással kapcsolatban.

Nem azt akarta mondani ezzel, hogy megbánta, hogy megszült, hanem elmondta, mivel jár egy gyereknek a nevelése. Onnantól kezdve te másodhegedűs leszel a saját életedben, megszűnsz létezni" - mondta arra a kérdésre válaszolva, hogy édesanyja nem bánja-e, hogy nem lehet nagymama.

A pornómodell aztán azt fejtegette, ha korábban szült volna, most lenne egy 20 év körüli gyereke, akkor teljesen másképp látná a dolgokat, de egy kisgyerek most nem férne bele az életébe.

Molnár mindig hangsúlyozza, hogy bár a pornóoldalából él meg, nem hagyta abba civil, sminktetováló munkáját sem, és vendégeitől is sok történetet hall, ami megerősíti abban, hogy jó döntést hozott, amikor lemondott az anyaságról.

Bennem él egy kislányos álom, hogy egyszer majd szeretnék férjhez menni, lehet, hogy hatvanévesen, de akkor egy olyan férfihez, akivel szövetség van köztünk, nincsenek kompromisszumok. Ne a másik felem legyen, hanem a két egész alkosson egyetlen szövetséget. Valószínűleg ezek a nők huszonéves korukban nagyon szerelmesek lettek, férjhez mentek, mert talán már meg is fogant a kisbaba, de abszolút nem élték ki magukat, fogalmuk nincs a világról. Öt-tíz év múlva pedig elkezdték vakarni a fejüket, hogy csak kíváncsi lennék a világra. Én abban hiszek, hogy ki kell az embernek élni magát, és utána tud boldogan élni" - magyrázta Molnár Anikó, hogy vendégei rossz tapasztalatai is ezt az érzést erősítik benne.

A rossz mintáiról is mesélt, amik elrettentették attól, hogy családot alapítson, de legbelül még nem mondott le arról, hogy egyszer ő is megtalálja a számára tökéletes férfit, akihez férjhez mehet.

A nagyszüleimnek már sikerült elválniuk, de én nem hiszek abban, hogy egy esküvőn örökkön-örökkére teszünk fogadalmat. Addig legyünk együtt, amíg egymást boldoggá tudjuk tenni. Én nem akarok elpazarolt életet élni" - idézi a Blikk Molnár Anikót, akinek nagyon határozott elképzelései vannak, milyen kapcsolatot szeretne a jövőben.

Molnár Anikó az OnlyFans-oldalából él, ahol szexuális jellegű tartalmakat oszt meg pénzért cserébe. Szerinte azért teheti meg, mert nem lett saját családja Forrás: Instagram/Molnár Anikó