Szánalmasan indult a Voice, újabb bukás előtt az RTL Klub

Sztárban sztár leszek! zsűri
Vágólapra másolva!
A múlt hétvégén indultak az őszi nagy show-műsorok a két legnagyobb kereskedelmi csatornánál, mely évek óta hatalmas harcot vív a nézettségért. Az RTL Klubon a legújabb próbálkozásai sem segítenek, továbbra is a TV2 a legnézettebb csatorna. Most tért vissza a Sztárban Sztár leszek! show-műsor, melynek már a negyedik évadát láthatják a tévénézők. A tehetségkutató hatalmas fölénnyel vezeti a nézettségi listát a teljes lakosság körében.
Vágólapra másolva!

Hiába az RTL Klub minden próbálkozása, újabb csúfos vereséget szenvedett, a 18-59 éves korcsoportban a TV2 nyerte a múlt hetet (TV2: 13,2%, RTL: 12,8%). A teljes lakosság körében pedig egyértelmű a TV2 győzelme, mely főműsoridőben mindig hatalmas fölénnyel veri meg a konkurens csatornát, ugyanis az erre vonatkozó adatok alapján

17,1% választja őket, míg az RTL Klubot csak 11,5%.

Szombat este az RTL-en a Voice 19 százalékos közönségaránnyal kezdett a 18-49 éveseknél. A 18-59 éveseknél 18,7 százalékot produkált. A teljes lakosságnál csupán 15,3 százalékot ért el a Voice.

Vasárnap a TV2-re visszatérő Sztárban Sztár leszek! a 18-49 éveseknél 18,1 százalékkal kezdett, de nézőszámban erősebben, hiszen vasárnap este többen tévéznek, mint szombaton.

A 18-59 éveseknél 19,8 százalékot, a teljes lakosságnál pedig 21,9 százalékot értek el,

ezekkel a számokkal messze túlszárnyalta az RTL Klub nagy reménységét a Voiceot.

A Sztárban Sztár leszek! lett a legnézettebb műsor minden korcsoportban és a teljes lakosság körében is Forrás: TV2

*A fenti adatok forrása a Nielsen Közönségmérés kutatása.