Elképesztő luxusban keresik a szerelmet a Power of Love játékosai - videó

Szorcsik Viki
Szorcsik Viki lesz a háziasszonya a TV2 új realityjének, a Power of Love-nak
Vágólapra másolva!
Jövő hétfőn kezdődik a SuperTV2 vadonatúj valóságshowja, a Power of Love - A szerelem ereje. A műsor első játékosai már birtokba vették a stúdiót, ahol napjaik nagy részét töltik majd a következő hetekben, megismerték egymást, alakulnak a barátságok és a vonzalmak. Íme az első videó, amely betekintést enged a Power of Love luxuskörülményeket biztosító stúdiójába!
Vágólapra másolva!

Hamarosan indul a SuperTV2 vadonatúj valóságshowja, a Power of Love - A szerelem ereje, amelyben tizennégy szereplő - hét lány és hét fiú - keresik majd a párjukat, és versenyeznek nemcsak egymásért, hanem a nagy összegű fődíjért is. A forgatás elkezdődött, a játékosok pedig megismerkedtek egymással.

Alakulnak a erőviszonyok, voltak már viták, barátkozások is – mesélte Szorcsik Viki, aki műsorvezetőként nagyon jól érzi magát a kamerák előtt.

"Elkezdődött az ismerkedés, a kóstolgatás, a játékosok tesztelik, ki mennyit bír, de látok már erősnek tűnő vonzalmat is" - tette hozzá a műsor háziasszonya.

A műsor, amely hétfőtől látható a SuperTV2 képernyőjén, egy hatalmas stúdióban forog, a technikai helyiségekkel együtt közel 2000 négyzetméteres alapterületen - ennek a felét teszi ki az a rész, amelyben a versenyzők mindennapjai zajlanak.

A történéseket 45 kamera, köztük 23 robotkamera követi, és - a közösen használt tereken túl - külön rész jut a lányoknak és a fiúknak is. Egyedülálló ebben a formátumban, hogy a játékosok nem lesznek elvágva a külvilágtól, a napjaik nagy részét ugyan a stúdióban töltik, de tarthatják a kapcsolatot szeretteikkel, használhatják a telefonjukat, mindössze egyetlen szabály van: a lányok és a fiúk a forgatásokon kívül nem találkozhatnak egymással.