Botrány volt a repülőn a tévésztár szexi ruhája miatt - fotó

Vágólapra másolva!
Úgy érzi, hogy megszégyenítették, mivel a stewardess szerint "nem megfelelő" és "szemérmetlen" volt öltözéke. A képért lapozzon!
Vágólapra másolva!

A 42 éves Maggi Thorne veterán American Ninja Warrior versenyző, aki hét alkalommal jutott át az akadálypályán, így sok amerikai tévézőnek ismerős. Most egy botránnyal került a lapokba, a szerelése állítólag túl szellős volt, rászóltak egy repülőjáraton.

Maggi Thorne a tévéshow-ban

A Southwest Airlines egyik járatának fedélzetén történt az eset, a tévésztár állítása szerint arra kérték, hogy takarózzon be vagy vegyen fel valamit azonnal. Orlandóból Nashville-be tartó 1039-es járat fedélzetén utazott békésen, amikor a stewardess megszólította. "A légiutas-kísérő épp most alázott meg az utasok előtt, mondván, hogy az öltözékem nem megfelelő... Ez tényleg megtörténik 2023-ban? A körülöttem lévő utasok megdöbbentek, ahogy mindenki előtt megszégyenített" - írta a sportoló.

Az X-en, ami korábban Twitter volt, akadt, aki támadta, más pedig megvédte. "Vegyél fel valami ruhát. Ez egy repülőgép, nem egy edzőterem. Az öltözéknek illeszkednie kellene az eseményhez" - írta egy netező. "Ez abszurd! De én büszke vagyok rád, hogy megálltad a helyed Mag!" - kommentelt egy másik.

Maggi Thorne lefotózta magát, lapozzon, mutatjuk a képet!