Szorcsik Viki megszólalt az ellene indított rágalmazási perről

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
Szorcsik Viki először és utoljára nyilatkozott a rágalmazási perről, amelyet Mischinger Péter indított ellene – a bíróság azonban törölte a keresetét.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a bíróság elutasította Mischinger Péter perindítási kérelmét, miután a realitysztár elmulasztotta befizetni a 10 ezer forintos eljárási díjat.

A korábbi exatlonista Szorcsik Vikit perelte volna be rágalmazásért és becsületsértésért, miután a Farm VIP-ben szóváltásba keveredtek, és a színésznő azt mondta, fél a férfitól, attól, hogy fizikailag bántalmazza. "Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el" – hangzott el a műsorban.

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben Forrás: TV2

Szorcsik Viki a bíróság döntése után először és utoljára nyilatkozott az ügyről: "Eddig is méltatlannak tartottam az egészet, és most is. Ugyanis bár hivatalosan nem is volt ügyem, mert soha még egy értesítést sem kaptam róla, mégis sokan azt írták: megúsztam! Röviden: Mischinger Péter megint vesztett! Számomra mindegy, hogy eljárási hibája miatt vagy anyagi jogilag veszített. A kudarc az kudarc. Nincs eljárás. Ebben a méltatlan ügyben nem én voltam a kezdeményező, aktív fél. Azt viszont leszögezem, hogy nem úsztam meg semmit!

Egyszerűen párbajképtelen viselkedésnek tartottam egy nővel szemben ezt a magatartást, ezért sem vettem részt ebben a médiafelhajtásban, de nem tűröm tovább a személyem elleni lejárató és hazugság kampányt, lassan egy éve!" – mondta a Ripostnak.

Szorcsik Viki Forrás: Instagram, Szorcsik Viki

"Ha szereplőtársam figyelmesen olvasta a szerződését, amelyet bizonnyal ő is aláírt – nemcsak közszereplőként terheli többlet tűrési kötelezettség, hanem a műsor szerződése okán is –, amelyben

Mischinger vádjainak ténybeli hibáin túl anyagi jogi akadályai is voltak. A miheztartás végett, Mischinger Péter annak ellenére nem volt képes ellenem egy épkézláb magánvádat szabályszerűen előterjeszteni, annak minden kellékével egyetemben, hogy 2022. december 22-e óta jogi képviselővel járt el. Olvastam, hogy mindenki hibás a bíróság előtti kudarcáért, köztük a postás... De ilyen esetben én ezt inkább amatőrizmusnak tartom. Ez egy vélemény részemről, mielőtt újra és újra a bíróságra futnál Mischinger Péter, amiért veszítettél!"