Szorcsik Viki részletesen elmondta, milyen férfira vágyik

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
Visszatért a képernyőre Szorcsik Viki, aki jelenleg a Super TV2 Power of Love – A szerelem ereje műsorvezetőjeként segíti a társra, és persze a nagy összegű főnyereményre vágyó fiatalokat. Most elárulta, számára milyen az ideális férfi.
Vágólapra másolva!

"Nekem nagyon fontos, hogy egy férfinak legyen meg a kellő intelligenciája és legyen humora. Mondjon olyat, ami kétértelmű, amibe bele lehet állni, amiből lehet egy jót vitatkozni" - mondta a műsorvezető.

Ilyen szempontból klasszikus elvárásaim vannak. Taglózzon le az első pillanatban, legyenek meg a klasszikus férfi-női szerepek. Már többször előfordult, hogy ezek felcserélődtek, úgy éreztem, én vagyok az erős, nekem kell annak lenni. Itt persze nem a fizikai erőre gondolok... Nem akarok olyan férfival lenni, akinél ezt érzem, mert akkor elmegy a varázs, elmúlik minden, nem tudok rá többet felnézni és nem fogom azt érezni sem, hogy meg tud védeni. De úgy érzem, a férfiak kissé ellágyultak, már nem jönnek szembe az utcán férfias férfiak" - mesélte a Ripostnak.

Forrás: Instagram, Szorcsik Viki

Arra is kitért, hogy nem könnyű manapság az ismerkedés.

Már jobban érzem így magam, más igényeim vannak. Igyunk meg együtt egy pohár vörösbort, beszélgessünk, telefon nélkül... Vagy menjünk kirándulni a természetbe!" – fejtette ki Szorcsik Viki.