Mint írtuk, tegnap este kórházba került G.w.M és lemondott egy hétvégi fellépést a történtek miatt. Részleteket nem árult el az esetről, ráadásul a koncertet szervező művelődési ház közleményéből derült ki az egész. Sokan nem értették a rapper viselkedését, azt is megkérdőjelezték, hogy valóban igaz-e az egész történet, vagy hazudik, ráadásul Kulcsár Edina is olajat öntött a tűzre, amikor férjéről egy felvételt mutatott, ahogy otthon játszik.

Elszabadultak az indulatok G.w.M lemondott fellépése miatt, főleg azok után, hogy Kulcsár Edina közzétette, nincs kórházban a rapper, aki addig nem is reagált a közösségi oldalán a róla szóló hírekre. Az még gyanúsabbá tette a helyzetet, hogy Kulcsár Edina pár órával később már törölte is a videót, melyen G.w.M az ágyban fekve játszott egy videójátékkal. 

Most kaptuk a rossz hírt! G.w.M. betegség miatt kórházba került, így sajnos lemondta a Szüreti Mulatságon való fellépését. Bízunk benne, hogy a műsor közvetítője ilyen rövid idő alatt is talál hasonló színvonalú fellépőt! Megértésüket köszönjük! Jelentkezünk hamarosan!" - írta a koncertet szervező helyi művelődési ház a hivatalos Facebook-oldalára, ami után durván támadni kezdték G.w.M-et.

G.w.M lemondta a fellépését, miután kórházba került, de sokan úgy gondolták, csak hazudikForrás: G.w.M/Instagram

"Én ha abaújszántói lakos volnék, most tuti elkezdenék kukákat gyújtogatni meg lámpaoszlopokat kidönteni!" - írta feldühödve egy kommentelő a bejegyzés láttán.

Nem került kórházba, otthon PS-ezik... Edina rakta ki kb 2 órája. Beteg, de már jobban van - írta egy másik, aki még épp látta a videót, amit Kulcsár Edina tett közzé a férjéről, majd pár órával később törölte azt.

Azt hazudta, hogy kórházban van, miközben otthon hever? Az ostoba felesége pedig lebuktatja? Ajaj, nem lesz ez így jó" - érkeztek a dühös vélemények a történtekről, de többen is védelmükbe vették a rappert, akik úgy gondolják, csak félreértés történhetett. Majd maga G.w.M is megszólalt egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben, melyen látható, hogy nincs túl jó állapotban.

"Tényleg voltam kórházba, de itthon vagyok, kiengedtek, gyógyulgatok. Ez a hétvége valójában elmarad, viszont jövő héttől szerintem már tudjuk tolni ezerrel tovább. Azon vagyok, hogy mihamarabb felépüljek, de nyugi, megmaradok!" - idézi a Bors G.w.M válaszát az őt ért támadásokra.

Kulcsár Edina videója után szabadultak el az indulatok, de G.w.M bejelentkezett és tisztázta a heyzetetForrás: Instagram