Százmilliós ajándékkal lepi meg szerelmét a TV2 sztárja

Kőgazdag fiatalok, tv2, műsor, interjű, tvműsor, reality, Rich Kids Hungary
Vágólapra másolva!
Herceg Csabi a TV2 hétfőn indult új reality-jének, a Kőgazdag Fiatalok egyik legbotrányosabb szereplője. A barátnőjével szerepel a műsorban, akit hamarosan feleségül akar venni.
Vágólapra másolva!

"A kártyát jobban szeretem, mint a készpénzt, mert annyi kápét nem tudok magammal vinni, amennyi nekem egy napra elég lenne" - kezdte a Borsnak Csabi, aki a TV2 műsorában is folyton a pénzével henceg.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Csabi és Letícia már két éve vannak együtt, hamarosan pedig az esküvőre is sor kerülhet. "Nagyon családcentrikus vagyok egyébként.

Nekem nagyon fontos, hogy összeházasodjunk és összekössük az életünket, csak még nem gondolkoztam ezen annyira soka" – tette hozzá Csabi, aki azt akarja, hogy kedvese letegye a jogosítványt, mert

nászajándékba egy százmilliós autóval akarja meglepni.

Csabi nem csak a kedvesét lepné meg egy új autóval, mivel ő maga is kinézett egy méregdrága sportautót. Egy neonzöld Lamborghinin akadt meg a szeme, de a szalonban közölték vele, hogy hat hónapot várnia kell az új kocsira. A fiatal azonban nem akart üres kézzel hazamenni, ezért két "vigaszautóval" távozott.