Hatalmas balhét csapott a TV2 sztárja

Kőgazdag fiatalok, tv2, műsor, interjű, tvműsor, reality, Rich Kids Hungary
Vágólapra másolva!
Herceg Csabi, a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorának egyik szereplője bulit tartott szerelme, Leti névnapja alkalmából. Az ünneplés helyett azonban csak vitatkoztak a fiatalok, nem tetszett nekik semmi, de a házigazda rendet tett. Tuvic Aleksandrát úgy kiosztotta, hogy talán még ő maga is meglepődött. 
Vágólapra másolva!

Fényűző kerti partit adott Herceg Csabi, műsortársai le voltak nyűgözve azon például, hogy gravírozottak az evőeszközei. Természetesen ez csak a kezdet volt, utána már mindenen vitatkoztak. Ezt a házigazda nem nézte jó szemmel, őszintén elmondta, mit gondol például Tuvic Aleksandráról, aki több millió forintot költött plasztikai műtétekre.

Épp ezért volt annyira nehéz döntés, hogy beengedjem Szandikát a házamba, vagy ne, de volt még két oka. Egy az, hogy még a teljes nevét sem tudom. A következő pedig, hogy az én ajtómon harmincezer követő alatt nem nagyon léphetnek be emberek" – magyarázta Leti párja, aki azt is elárulta, mennyibe került a parti.

Egyáltalán nem vagyunk egy szinten, fényévek vannak köztünk, de ezt is nagyon jól tudja" – tette hozzá a sértődött fiatal.

Fotó: Polyák Attila - Origo