Valóra válhat Vajna Tímea régi álma

Vajna Tímea, Vajna Timi
Vágólapra másolva!
Hosszú évek óta küzd Vajna Tímea azért, hogy valóra váljon élete legnagyobb álma: végre édesanya lehessen - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

Andy Vajna özvegye rögös utat jár be a vágya beteljesüléséhez, amely út egészségi problémákkal és tragédiákkal van kikövezve. A helyzetét nehezíti, hogy korábban endometriózissal diagnosztizálták, és nőgyógyászati műtéten is átesett a problémája miatt. Több sikertelen mesterséges megtermékenyítés után,

tavaly decemberben végre várandós lett, ám a karácsonyt követően, hét és fél hetes terhesen elvetélt.

Timi ezután sem adta fel a reményt, megannyi kezelésen, beavatkozáson esett át, legutóbb július közepén, amikor az ötödik petesejtleszívást végezték el nála.

A petesejt leszívása után megvárják, hogy a megtermékenyült petesejt, más néven a zigóta, osztódni kezd. Ha így történik, akkor ültetik vissza, majd ezt követően két héttel kell terhességi tesztet csinálni. Amennyiben pozitív a teszt, nagy valószínűséggel megtörtént a megtermékenyülés, megtapadt a petesejt. Ezután következik az ultrahang, aminek a bizonyosságához további két hétre van szükség – mondta el a Blikknek dr. Koiss Róbert nőgyógyász.

Ha tehát a legutóbbi petesejtleszívása sikerrel járt, Tímea

talán már a közeljövőben örömteli hírről számolhat be a követőinek

Támasza lehet a vőlegénye

A lap úgy tudja, ismét egy párt alkot egykori vőlegényével, Zoltánnal, akivel Andy Vajna 2019-es halála után alakult szerelemmé a barátságuk. Timi és az üzletember kapcsolata mindig is viharos volt, hol együtt voltak, hol szakítottak, ám most a jelek szerint ismét egy párt alkotnak.

Nehéz követni a kapcsolatuk alakulását még nekünk, barátoknak is, de az utóbbi időben Zoltán és Timi ismét közel kerültek egymáshoz – fogalmazott lapunknak egy közeli ismerős.

Ha ez így van,

Andy Vajna özvegyének nem egyedülálló anyaként kell majd helytállnia,

hanem biztos pontként támaszkodhat egy erős férfire.