Magyarországra költözik Angelina Jolie és családja

botrány celeb
Angelina Jolie
Vágólapra másolva!
Nemrég derült ki, hogy Angelina Jolie egy újabb, nagyszabású produkció miatt Magyarországra látogat. Azonban azt nagy titokban tartották, hogy pontosan mikor érkezik és meddig tartózkodik majd a fővárosban. Most újabb részletekre derült fény, nagy valószínűséggel több hónapra is Budapestre költözhet a színésznő és gyerekei.
Vágólapra másolva!

13 év után tér vissza Budapestre Angelina Jolie, aki Maria Callas, legendás operaénekesnőt alakítja majd Pablo Larraín filmjében. Az életrajzi ihletésű produkció a művésznő életének utolsó, Párizsban töltött éveiről szól majd. A legújabb információk szerint a budapesti Operaház nyerte el a stáb tetszését, akik meg is keresték az intézményt, hogy engedélyt kérjenek a forgatásra.

Általánosságban elmondható, hogy a Magyar Állami Operaház ingatlanjaiban megvalósuló minden filmforgatás némi rugalmasságot kíván munkatársaink részéről, intézményünk azonban csak olyan forgatásoknak biztosít helyszínt, amelyek érdemben nem befolyásolják a színház működését, meghirdetett műsorát" - adta tájékoztatásul az intézmény.

A Magyar Állami Operaház hivatalos programja szerint valószínű, hogy már pontos dátumok is vannak a forgatás idejére, mivel a következő három hónapban legalább 15 napra nincs meghirdetett előadás, így ezeken a napokon valószínűleg zavartalanul folyhat a munka.

Arról, hogy Angelina Jolie mikor érkezik pontosan a fővárosba, hogy személyesen felkereste-e az Operaházat, egyelőre nem tudni információkat, de az intézmény elmondásai szerint mindenről értesíteni fogják a sajtót.

- vászolta a Blikknek a Magyar Állami Operaház képviselője.

Újra Magyarországra költözhet Angelina Jolie és családja. 13 évvel ezelőtt is több hónapot éltek Budapesten, egy budai villában volt férjével, Brad Pittel Forrás: Getty Images/FilmMagic/Christopher Polk