Rengeteg pénzt hozott a menyasszonytánc Szabó Ádámék esküvőjén

Szabó Ádám
Szabó Ádám és felesége
Vágólapra másolva!
Korábban már megírtuk, Szabó Ádám tavaly decemberben jegyezte el kedvesét, Jennifert, most pedig az esküvőt is megtartották. A pár megosztott néhány képet a nagy napról, most pedig a részletekről meséltek.
Vágólapra másolva!

Nem várt sokáig a pár az esküvővel, Szabó Ádám néhány hónap után megkérte Farkas Jennifer kezét, utána hamar jött a lakodalom is. "Életünk legszebb napja volt. A vártnál is jobban sikerült, a várt az volt, hogy 80%-os esőt írt az időjós, de hála Istennek ebből semmi nem jött össze, csak az esti órákra jött az eső, 10 órától, de jó volt a hangulat és nem azzal foglalkoztunk, hogy esik az eső, hanem hogy nagyon nagy a buli" - mesélte a zenész.

Szabó Ádám és felesége Forrás: Szabó Ádám/Instagram

Nagyon odafigyeltek a hagyományokra, fontos pontja a lagzinak az esküvői torta felvágása, és a menyasszonytánc sem maradt el.

– mondta Szabó Ádám.

"Igen, Olaszországba" – vette át a szót Szabó Jenni. "Meg hát azóta meg is betegedtem, konkrétan iszonyatosan megfáztam, mert akkor már szakadt az eső és a menyasszonytáncot egy órán keresztül egy pici ruhában toltam végig. De megérte!" - tette hozzá.