Alázás, pofonok, kórház - durvul a helyzet a Nagy Ő kastélyában

Virág, Nagy Ő
Vágólapra másolva!
Veréssel fenyegetőzött egy szereplő: vannak, akik akik fél napot sem bírtak ki utálkozás nélkül a Nagy Ő idei évadjában. 
Vágólapra másolva!

Remek nézettséggel rajtolt a 2023-as Nagy Ő a TV2-n, ma jön a második epizód. Már az első adásban is voltak konfliktusok a beköltöző nők között, így nem meglepő, hogy a folytatásban is feszült marad a viszony pár lakó között.

A keddi adásban Nati arról kérdezgeti az első évadban is látott, onnan azonban hazaküldött Virágot, hogy mivel készül, de a nő tovább mélyíti a kettejük közt lévő árkot: "Nem hiszem, hogy ezt veled fogom megosztani, azok után, ami tegnap történt. Én kulturáltan jöttem ide, de azért majdnem nekem jönni nem kellett volna! Egyrészt,

másrészt nem egy udvaron száradt a gatyánk. Úgyhogy jobb, ha ezután tisztelni fogsz és jobb lenne, ha visszavennél az arcodból!"

Virág nem a békés együttélés híve a Nagy Őben tv2

A vita még folytatódott, majd Nati arról beszélt, hogy kórházba küldte volna kinn a riválisát. "Amikor Virág azt mondta, hogy belém szorult valami, akkor igen, szívesen lekevertem volna neki egy jó nagy, anyai pofont, hogy vegye észre magát. Ha ez a való életben történik meg, akkor lehet kórház... nyolc napon túli" - közölte.