Megszólalt a válásáról Krausz Gábor

Tóth Gabi, Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Augusztus óta a legnagyobb diszkrécióval kezeli válását Krausz Gábor és Tóth Gabi, akik az akkori nyilatkozatuk után csendben maradtak, nem nyilatkoztak a döntésük okairól. A sztárséf most megtörte a csendet, és elmondta, hogy érzi magát három hónappal a szakításuk után.
Vágólapra másolva!

Nincs könnyű dolga Krausz Gábornak és Tóth Gabinak, ugyanis közös kislányuk érdekében kell erősnek maradniuk, hiába ért véget a kapcsolatuk. Míg az énekesnő a Sztárban sztár leszek! mentoraként köti le magát, addig a séf a Dancing with the Starsra készül teljes erőbedobással.

- kezdte a Tényeknek Krausz Gábor, aki eleinte óvakodott attól, hogy elvállalja a TV2 felkérését, de már egyáltalán nem bánja, hogy igent mondott a táncos show-ra.

Másoktól kérdeztem, azt mondták, hogy annyira kiszakította őket a valóságból, meg más megvilágításba helyezte a dolgokat és az életüket, így úgy voltam vele, hogy ha már ennyiszer hívnak, akkor biztos okkal hívnak. Valószínűleg van valami keresnivalóm itt, úgyhogy elvállaltam.

- zárta gondolatait Krausz Gábor, aki úgy érzi, valóban átsegíti őt a Dancing with the Stars a legnehezebb időszakon.

A táncos show első élő adása ma este 19:30-tól látható a TV2-n, melynek első fellépője épp a sztárséf és párja, Mikes Anna lesznek.