45 év házasság után válik Meryl Streep

Meryl Streep Don Gummer
Meryl Streep és férje, Don Gummer a 87. Oscar gálán
Vágólapra másolva!
Will Smith és felesége bejelentése után, hasonló történettel állt elő a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep, aki elárulta, már hat éve külön él szobrász férjétől, Don Gummertől. A színésznő mindenkit sokkolt a bejelentéssel.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi időkben egyre több megdöbbentő szakításról hallani, úgy mint Király Viktor és felesége, Tóth Gabi és Krausz Gábor, Will Smith és felesége, most pedig Meryl Streep és Don Gummer válása lepte meg a nyilvánosságot. Azonban az utóbbin nehéz lenne túltenni, ugyanis 45 év házasság után döntött úgy a színésznő és szobrász férje, hogy külön utakon folytatják.

Meryl Streep A szív hídjai című romantikus filmben, Clint Eastwooddal Forrás: AFP

Streep sokkolta a nyilvánosságot, ugyanis bevallotta, már több mint hat éve külön élnek egymástól Gummerrel, akitől négy gyereke született a hosszú házasságuk ideje alatt. Azóta már öt unokájuk is született, így kénytelenek tartani a kapcsolatot egymással.

Meryl Streep elárulta, hogy a válás ellenére is jó kapcsolatban maradtak, nemcsak a család miatt, hanem mert bár elmúltak az érzelmek de fontosak egymás számára, és törődnek egymással továbbra is. A házaspár 1978-ban találkozott először, a színésznő bátyja mutatta be őket egymásnak, majd hamarosan össze is költöztek és megházasodtak.

Nem tudnám az egyiket feladni a másik kedvéért. A házasság csapatmunka. Együtt dolgozunk egymásért" - idézi a Daily Mail Streep egy korábbi nyilatkozatát, melyben a házasságáról beszélt.

Meryl Streep és férje, Don Gummer a 87. Oscar gálán Forrás: AFP/Mark Ralston